GRAND CAFé STELVIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 80 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grand Café Stelvio. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 22:19 We hadden verschillende borrelgerechtjes … Smaak prima Maar het eten zit in aluminiumbakjes zonder afdekdeksels dus koelde snel af.. heerlijke broodjes maar te weinig smeersels. De bitterballen was nog maar 1 van heel de rest zat in elkaar
17 nov 2022 om 18:54 Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd
13 nov 2022 om 13:50 Bezorging was snel het eten was slecht voor de prijs die je betaald.
11 nov 2022 om 19:25 kip was erg droog
10 nov 2022 om 20:08 Heerlijk gegeten !!!
22 okt 2022 om 23:56 Very good food. The best in Stadskanaal. Also cozy place to visit. Nice people and The manager vleesman is always very kind to me and my wife.
20 okt 2022 om 20:37 Erg lekker gevarieerd assortiment wat ik nog niet eerder heb gezien in Stadskanaal. Bezorger was heel aardig. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
16 okt 2022 om 18:30 Bijna koud, alles naar 1 kant geschoven in de dozen. En in de menukaart wordt niet duidelijk omschreven waaruit een borrelpankje bestaat. Wij hadden koude hapjes verwacht, voor later, bij de film, geen warme. Hele doos onaangetast dus.
8 okt 2022 om 14:03 Prijs veels te duur voor een klein beetje eten . kwaliteit van salade ronduit bagger
26 sep 2022 om 19:42 Bezorging was mooi op tijd. Eten was top. Flatbread carpaccio en nachos beef zijn een aanrader. Een keer iets anders! Tip: verander foto van br hamburger (hoofdfoto van thuisbezorgd) in 1 van jullie niet standaard gerechten om meer op te vallen
23 sep 2022 om 19:38 (Weer) supersnelle bezorging door vriendelijke bezorger! Eten goed verpakt en warm. Heerlijk gegeten!! Opnieuw voor herhaling vatbaar
23 sep 2022 om 19:05 De kippendijsate was veel te weinig voor €16.00